Βιογραφικό Ιατρού

viografiko

ΠΟΥΛΛΑΣ ΣΚΕΥΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ADVANCED SPINAL CARE CLINIC
ΙΑΣΩ GENΕRAL
B' ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
ΤΜΗΜΑ: ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Ο Σκεύος Πουλλάς είναι Νευροχειρουργός με εξειδίκευση στην παθολογία της σπονδυλικής στήλης, ιδρυτής της κλινικής - κέντρου αριστείας για τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης Advanced Spinal Care Clinic με πάνω πάνω 20 χρόνια ιατρικής εμπειρίας και έρευνας - εφαρμογής νέων μεθόδων νευροχειρουργικής. Η διδακτορική του διατριβή αφορούσε στη συγκριτική μελέτη των θεραπευτικών αποτελεσμάτων των αδενωμάτων της υπόφυσης.

Από 1997 ξεκίνησε να μελετά και να εφαρμόζει μια νέα καινοτόμο μέθοδο ελάχιστα παρεμβατικής χειρουργικής – με άκαμπτα ενδοσκόπια και από το 2002 με εύκαμπτα ενδοσκόπια και έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 2.000 ενδοσκοπικές επεμβάσεις συνολικά- με προεξάρχουσα την εκφυλιστική παθολογία της σπονδυλικής στήλης.

Ο κ. Πουλλάς και η ομάδα του χειρουργούν στο ΙΑΣΩ GENERAL και το ιατρείο του αλλά και η Advanced Spinal Care Clinic έχουν έδρα στο Μαρούσι.

Κηφισίας 56 & Δελφών, 151 25, Μαρούσι
Tηλ: 210 6100015
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.